utorok 11. apríla 2017

Chase Utley dostane búrlivé ovácie:, Najťažšie odchádza Philadelphia '

Philadelphia Phillies obchodoval šesťnásobný All-Star druhej baseman pre Los Angeles Dodgers v stredu pre Triple-A outfielder Darnell Sweeney a Single-A pravák John Richy.

Utley Nevedel ' t hrať v Phillies '7-4 víťazstvo nad Toronte, ale dostal ovácie neskôr a sklonil viečko davu.

, najťažšie je opúšťa mesto Philadelphie,' povedal Utley. "Boli tak podporoval ma tak dlho a ja ich nemôžem dosť poďakovať."

Utley musel vzdať svojej no-trade právo ísť do rodného podvodníkov a už vymazané výnimky. On sa pripojí Rollins, povolenie je all-time hity vodcu a jeho double-play partnera pre 12 sezón.Dodgers stratil druhý baseman Howie Kendrick k zraneniu kolenne j šľachy na začiatku tohto mesiaca.

"Myslím, že by bolo veľa zábavy," povedal Rollins po podvodníci prehrali s Oakland skôr v priebehu dňa. "Vie, že tento tím. On išiel do školy viac ako u UCLA, hrá dobre na Dodger Stadium, v skutočnosti ho zmlátia podvodníci, keď v Phillies uniforme. Ak všetko pôjde až do konca a že je tu, to by bolo fajn vidieť ho hrať niektoré domáce zápasy tu na mieste, ktoré mu sú pohodlné biť…On môže pridať veľa.

"Dúfajme, No 1, prvý a predovšetkým, že je zdravý a že je v dobrej veci. Spôsob, akým sa rozohnal pálkou, pretože on hrá, každý môže použiť.Môžeme to určite používať.

"On predsa má skúsenosti, je to tvrdý chlap. Prináša že s ním. Viac než čokoľvek iné, že tam bude nejaký nový rozruch v klubovni. Má šancu zahrať si nejakú zmysluplnú baseball neskoro znova celý rok. "

Utley je odpaľovanie .217 s piatimi obydlia a 30 RBI v 249 u-n etopiere. Ale má ranu v ôsmich priamych hrách, zatiaľ čo odpaľovanie .484 von z leadoff mieste už od roku odíde zakázanej zoznamy zo 7. augusta.

Aj keď sa neukázal moc osobnosti a nikdy sa usmial na terénu, Utley je snáď najobľúbenejší hráč vždy nosiť prúžky Červeného Phillies.Jeho all-out ruch a neúnavnou pracovná etika z neho hrdinu v meste, ktoré uctievajú nesentimentálne hráčov.

"Chase Utley je človek každé dieťa potrebuje sa pozerať. Je to to, čo chcete byť definovaný ako ako hráč basketbalu, "Phillies bližšie povedal Ken Giles

Jeho stav bol stmelil v roku 2006, kedy milovaný hlásateľ Harry Kalas vyhlásil:,! Chase Utley, že ste člověk'po Utley skóroval z dvojky na groundout v hre v Atlante.

"všetci vieme, že Harry bol úžasný človek," povedal Utley. "To je slogan ma bude nasledovať všade, a ja určite ocenia, že. Ja som vždy považoval sám hráč, ktorý hrá hru tvrdo a s pustíte hru správnym spôsobom.Aj nemusí nutne poznať definíciu, ale snažil som sa hrať každý zápas ako je to moja posledná. "

Utley bol jedným z mála chalanov hrať vo Philadelphii a nie dostať vypískali. Bývalý bezpečnostný Eagles Brian Dawkins je iný. Na rozdiel od toho Hall of Fame tretej baseman Mike Schmidt, pravdepodobne najväčší hráč v histórii tímu, bol hanlivo fanúšikmi počas dlhšej prepadov.

"Chase je kultový, generačná hráč," povedal generálny manažér Ruben Amaro. "To (obchod) mu nie je nijako zvlášť potešujúce, ale je to tá najlepšia vec pre všetky strany."

Utley bola základným stavebným kameňom hráč na tímu, ktorý vyhral päť rovnakých titulov NL východ, dva prápory a World Series 2008 [On pálkoval .301 a priemerne 29 obydlia a 101 RBI medzi 2005-09.

Prestavba Phillies vynechal playoffs v posledných troch rokoch a majú najhoršie rekord v päťky (47-73). Začali d emontáž súpiske posledný offseason, keď sa obchoduje Rollins do Los Angeles. Poslali 2008 World Series MVP Colea Hamels k Texas Rangers minulý mesiac. Iba Ryan Howard a Carlos Ruiz zostáva od tohto majstrovského tímu.

"A potom tam boli dve," povedal Howard. "Je to šialené. Pamätáte si, kedy ste prvýkrát vošiel dnu a že si nováčik, a ďalšia vec, viete, že ste veterán človek v tíme a máte zmeny prebiehajú.Je to určite iná a je to trochu divný pocit. "

36-ročný Utley má 0,282 kariéry v priemere s 233 obydlia a 916 RBI. V roku 2009 World Series proti New York Yankees, on udrel päť obehov uviazať Sieň slávy Reggie Jackson pre záznam hlavnej ligy.

24-ročný Sweeney zasiahla 0,271 s 30 dvojposteľových izieb deväť obydlia a 49 RBI s 32 ukradnutých základov v 116 hrách v Oklahoma City v tejto sezóne. Richy bol 10-5 s 4.20 ERA a jeden shutout v 22 hrách (18 zahájenia) pre Rancho Cucamonga.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára