nedeľa 23. júla 2017

Slovácko láka fanúšikov. V kroji na Liberec = vstup zdarma

"neobliekali som si to prvýkrát, aj keď naposledy to bolo, myslím, niekedy v šestnástich," usmial sa rodák z juhomoravského Krumvíř. "Celý proces dobre poznám, s tým nebol problém. Do gólmanského som síce oblečený rýchlejšie, ale aj do kroja to celkom šlo. "

Slovácký kroj na seba vzal kvôli príprave pozvánky na nasledujúce domáci zápas proti Liberci. Atraktívny súboj druhého a tretieho tímu ligovej tabuľky sa totiž bude hrať v sobotu od 17 hodín.

Práve vo chvíli, keď Uherské Hradiště bude žiť Slováckými slávnosťami vína.

A futbalisti Slovácka sa do akcie, ktorá každoročne do mesta pritiahne desiatky tisíc návštevníkov, tiež zapojí.

Proti Liberci nastúpi v špeciálnej folklórny edícii dresov.A naopak fanúšikovia, ktor í na zápas prídu v krojoch, budú mať vstup na južnej tribúnu zadarmo.

"Radi by sme na štadióne vytvorili atmosféru, ktorá poženie futbalistami Slovácka k trom bodom a na udržanie druhého miesta v tabuľke.A zároveň chceme pozvať na štadión návštevníkov slávností, ktorí využijú príležitosť a prídu na futbal treba prvýkrát a stanú sa z nich pravidelní návštevníci a fanúšikovia slováckeho klubu, "prezradil cieľ akcie jeden z fanúšikov, Pavol Trubačík, hlavný organizátor projektu.

< p> Fanúšikovia, ktoré podporuje majiteľ klubu Zdeněk Zemek, sa budú snažiť prilákať ďalšie divákov na štadión už v stredu, kedy na Masarykovom námestí vyrastie futbalová FanZone s množstvom atrakcií a sprievodným programom vrátane autogramiády hráčov a oficiálneho predstavenia folklórnych dresov.

< p> "Rovnaký dres si budú môcť naši fanúšikovia pred zápasom ako pamiatku zakúpiť," poznamenal hovor ca Slovácka František Uhříček.

"Podobnú akciu ako v Hradišti sme pripravili pár dní pred zápasom s Příbrami tiež vo Veselí nad Moravou, zúčastnilo sa jej na pätnásť stoviek detí i dospelých, "poznamenal za organizátorov Trubačík.Pred samotným zápasom potom slováčtí priaznivci pripravujú pochod, sprievod vyrazí v 15.45 z Mariánskeho námestia.

"Chceme vyhrať a Slávnosti vína ľuďom ešte viac spríjemniť. Verím, že ich na štadión príde veľa a my ich naším výkonom potešíme. Určite bude na štadióne búrlivá atmosféra, čo každého ešte viac namotivuje, "želá si brankár Hecate.

Ten si dokáže predstaviť, že večer po zápase s tímom tiež vyrazia do ulíc ochutnať víno alebo burčiak. "Keď sa ten zápas podarí, tak by sme sa niekam mohli ísť pozrieť," usmieva sa.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára