štvrtok 13. apríla 2017

Scotland urýchliť štart po Južná Afrika zasiahla Svetový pohár drážku

Nie je nič lepšie ako vôňa škodoradosti v dopoludňajších hodinách.Ako škótske a juhoafrických fanúšikov miešali Newcastle stanicu ísť každý svojou cestou v nedeľu po zápase v St James 'Park predchádzajúcej popoludní každý kúsok tak bojovný ako tie, ktoré medzi miestnymi futbalovými spisovateľov a Mike Ashley, boli spojené v ploskačky od obyčajný cit :. vyžíva v Anglicku skazy

"Ah, užil som si, že nesmierne," povedal Škót, ľahostajný k porážke jeho tímovom ale šťastne vedomí toho, že ak svojich protivníkov, Samoa, správať sa budúcu sobotu as oni robili, keď rozpadajúce sa pred Japonsku v sobotu, sú vo tipovani e na Unibet štvrťfinále.

Juhoafrická republika prevzala v hornej časti skupiny B po tom, čo vyhral 34-16 a majú oveľa rýchlejší obrat proti podobnú kvalitu odporcovia v USA na olympijský park v stredu.Zvláštně idú cez skupinovej fáze, bez toho, aby hral na vyhradenom rugby zem.

Škótsko stojí za ich postup po dvoch vynikajúcich druhej polovice proti tlmičmi Bok-crunchers, Japonsku, potom Američanov, než nájde juh Africa príliš silný po celý pred viac ako 50.000 fanúšikov na príjemné sobotné popoludnie. Určite tam bolo viac radosti a nadšenia vo vzduchu, než došlo k nešťastnej futbalistu Steve McClaren sa v poslednej dobe.

Ako to stojí, a ak nie sú žiadne ďalšie seizmickej prekvapenie obchode, Južná Afrika bude hrať Wales v štvrťfinále na Twickenham 17. októbra a v Škótsku sa bude hrať v Austrálii tam nasledujúci deň. By sa niektorý z nich radšej hrať v Anglicku?Na základe dôkazov o porážke hostiteľov zo strany Austrálie v sobotu večer, pravdepodobne. Ale to nie je dôležité now.South Africa top Pool B po Bryan Habana trie soľ v Škótsko rán Viac

Opäť Škótsko - ktorý strelil päť pokusov v každej z druhej polovice vo svojich prvých dvoch zápasov - skončil lepšie ako začali a ich Nový Zéland-rodený tréner, Vern Cotter, nemohol ponúknuť presvedčivé vysvetlenie v bezprostredných následkov.Avšak, on určite nedovolí jeho hráčom oddávať sa na rovnakom mieste v sobotu.

Duncan Weir, ktorého honosné, druhá polovica step-and-pomlčka takmer dĺžka poľa vytrhol vzácnu dieru v obrane Springboks zriadiť Tommy Seymourův skúsiť - jeho druhý v dvoch zápasov - uznal: "Musíme začať chodiť von a uloženie našu hru tak rýchlo, ako len môžeme, a nie čakal, čo opozícia sa chystá hodiť na nás.Budeme preskúma hru a uistite sa, že vyjdeme z pascí budúceho týždňa. "

Či už je vo v� �chodiskových pascou môže závisieť na kondícii prvej voľby fly-polovicu, Finn Russell, ktorý bol odsunutý v sobotu, ale tento týždeň sa bude starostlivo sledovať, spolu s šlapka Ross Ford a stredové Matt Scott ktorí sa zásahy do hlavy v typicky fyzický zápas. "Môžem len chopiť príležitostí trénermi dať predo mnou," povedal Weir.

Stuart Hogg, Jonny Gray a Richie Vernon sa očakáva, že sa rýchlo zotaviť z menších nárazmi.

Juhoafrická republika je v dobrej kondícii po celý. Bryan Habana strelil svoj 61.


test vyskúšať, takže krídlo osem za Daisuke 'ohriaty a počas troch Davida Campese na zozname všetkých čias.Handra Pollard nastrieľal 19 bodov, vrátane jeho tretí gól pádu turnaja, predbehnúť 16 Jannie de Beer vyslaný proti Škótsku v roku 1999. takže ich útočiace možnosti sú rozsiahle a dobre ryhované.

Prišli Sobotňajší zápas ktorá stratila päť zo svojho predchádzajúceho sedem. Nechali opäť vyzeral veľmi nebezpečné súpera. Vynikajúci pre nich bolo Lodewyk De Jager (prípadne známy priateľom ako Bomb), zámok hrá v jeho 15. medzinárodnej.

On trumfl svojho tímu gule so sebou nesie 13 a náčinie počítať s 14. Na 19st 7lb, 6 stôp 7in av takej forme rastúca bol ťažké prehliadnuť.

stavky na Betclic

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára