štvrtok 20. júla 2017

Vlani Rolinek na Čáslavi štekal. Teraz musíme držať spolu, hovorí

Vlani Rolinek na Čáslavi štekal. Teraz musíme držať spolu, hovorí

Donedávna boli na ľade protivníkov. Tomáš Rolinek strávil uplynulej dve sezóny v drese pražskej Sparty, Petr Čáslava bol vlani jednou z opôr Pardubíc. Statný zadák na adresu dotieravého útočníka po jeho opätovnom príchode na východ Čiech v nadsádzke uviedol, že ho mal čoby Sparťana neraz sto chutí pretiahnuť hokejkou. Ale to už je pasé - teraz sa teší, ako sa práve s Rolinka alebo s ďalším skúseným borcom Petrom Sýkorom podelí o kontrolu nad kabínou Dynama.

A ponúka sa otázka: Kto bude kapitánom tímu? Tridsaťpäťročný Čáslava túto úlohu plnil doposiaľ, rovnako starý Rolinek, ďalší pardubický odchovanec, zase preslávil ako šéf senzačných majstrov sveta z Nemecka v roku 2010. bet3 65 stavky

Tréner Miloš Říha mladší chce pritom nechať voľbu kapitána na hráčoch.A sám Rolinek potom má o správnom kandidátovi bet365 jasno - šatni by mal aj naďalej veliť Čáslava.

"Jednoznačne by to mal byť Peter. Je to líder a super chalan, "hovorí Rolinek a rovnako ako pred časom Čáslava aj on spomína na predchádzajúce ročník, kedy museli v extralige nastupovať proti sebe:" Ako súpera som ho nikdy nemal rád. Je silný obranca, cez ktorého sa ťažko chodí. Dohráva súboje.


Vždy som na neho štekal a nadával, ale teraz musíme držať spolu a podporovať sa. "

Vo staronovom hokejovom domove sa momentálne snaží skôr obzerať. "Je tu veľa nových mladých chalanov, s ktorými sa zžívate a musím je ešte len spo znať.Vzal som si miesto, na ktorom som (v kabíne) sedel ešte pred odchodom do Ruska, "hovorí Rolinek.

Práve do ruskej KHL po bet365 bonus sezóne zamierili produktívny útočník Radil a Zohorna, čím káder Pardubíc utrpel bolestivé šrámy. Ten navyše čelí hrozbe možnej straty sľubných mladíkov Špačka a Vejmelka, ktorí na konci júna prešli draftom NHL.

"Je pravda, že Ráďa a Zohy boli hráči, ktorí tím ťahali a on na ňom stál. Bude je ťažké nahradiť, "pripúšťa Rolinek. "Záleží na trénerovi a na vedenie, či majú ešte nejaké posily v hľadáčiku. Myslím, že Česi už ťažko prídu, skôr to budú cudzinci. U hráčov na skúšku bet 365 sa ešte len pozná, ako na tom sú.Ešte som sa so všetkými ani nezoznámil, "dodáva útočník.

bet365 mobil

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára